Fördelarna med självreflektion... Mindre stress och mer av det jag VILL.
Hur ser du på din kalender? Hur använder du den för att må ditt bästa jag? Jag började att se på min kalender på ett lite annorlunda sätt eller rättare sagt började använda den på ett nytt sätt.
Jag började använda min kalender mer MEDVETET. Det ändrade min syn och förhållningssätt till det den innehåller och bör innehålla för att jag ska må mitt bästa jag och att ta mig dit jag VILL.

Idag har jag både en daglig en rutin samt att jag varje söndag ser över kommande vecka. Det ger mig mer kontroll över min tid och samtidigt en stund för SJÄLVREFLEKTION.

Varför är just självreflektion så bra för oss?
* När du reflekterar, ger du din hjärna en chans att organisera och strukturera dina tankar.
* Du får nya insikter från de observationer du gör
* Ju bättre jag känner mig själv desto bättre blir jag i relation till andra
* Du får möjlighet att se om det du fyller din kalender med tar dig dit du VILL.
* Ökar din arbetsprestation

Att ifrågasätta sina MÅSTEN är sunt. Ofta ligger det en hel del insikter här. För mig finns det inget som drar kraften och glädjen ur mig mer än när någon, eller jag själv, talar om för mig att jag MÅSTE göra något. Vi har alltid ett val! Det är konsekvensen av valet som styr. Att välja eller välja bort! Visst är det skönt!
Så börja planera din dag/vecka utifrån vad du VILL.

Att ta sig en funderare kring vad just jag BEHÖVER för att må bra och se till att det finns utrymme för det i min kalender - att börja från det hållet, att först planera in det för att säkerställa att det får plats och utrymme i kalendern.

 

 

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia