För mig handlar Det Personliga Ledarskapet om att vara stabil och grundad i mig själv – att stå stadigt när det gungar. Att ha utforskat min egen personlighet, känna mina styrkor, känna mina svagheter. Att veta vad som motiverar och vad som skrämmer mig (mina rädslor). Att ha en nyfiken och utforskande attityd till livet. Att aktivt arbeta med min utveckling och mina relationer.
Vi kan bara förändra det vi är medvetna om – det vi är omedvetna om styr oss – medvetenhet gör oss starkare.

 

.

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande kurser och event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event eller en kurs ute på ditt företag? Tillsammans med mig och vid behov tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

UK-vit-m-text [27601] - kopia