På Fortsättningskursen i Mindfulness & Mental träning ikväll kommer vi att prata om Motivation. Vad är det som gör oss motiverade? Vilka ingredienser bör finnas för att vi ska känna oss motiverade?
Att ha mål/visioner/ett önskat läge i livet, något att se fram emot, är den viktigaste delen i motivation.
Ju mer detaljerat och tilltalande du kan skapa dina önskade lägen/målbilder, desto större blir motivationen att verkligen nå hela vägen fram.
Hjärnan vill gärna gå tillbaka till en konkret erfarenhet dvs så som det alltid varit eller som vi alltid gjort. Gör ditt nya VILL till något som är känt för hjärnan – riktigt känn efter hur det känns när du uppnått det du VILL. 

Varför är ditt VILL viktigt för dig?

10% är det som händer 90% handlar om hur jag förhåller mig till det. Vilken ATTITYD har du till det du VILL göra/förändra och vilken ATTITYD behöver du ha för att lyckas?


”Det är inte den som är realistisk som har mest motivation utan det är den som kan filtrera verkligheten genom lust och nyfikenhet.”

 

 

Vill du också gå en kurs i Mindfulness och Mental träning? Titta i Kalendern för nästa kursstart.
Vill ni som företag ha en kurs ute hos er? Hör av er så diskuterar vi hur vi gör det möjligt? Kurs, föreläsning, coaching hur ser era behov ut?

Kontakta mig gärna så kommer vi fram till något som passar för er!

 

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia