30 april - 5 maj 2019 åker vi till Lucca i Toscana - kommer bli en helt fantastisk långhelg! Kom med du också!

Villa Buonvisi är en Toscansk gård belägen strax utanför den historiska staden Lucca, inbäddad i en oas av grönska och böljande kullar. Här vill vi förmedla energi, glädje och gemenskap med givande aktiviteter och härliga upplevelser i en fantastisk miljö.
Fokus ligger på välmående i allra högsta grad; lättare yoga varvas med kulinariska upplevelser, goda drycker, vandring, cykeltur, vinprovning, workshops i mental träning och toscansk charm.
Bo i slottslik miljö och möt dagen när solen går upp mellan de olivlundar och vinodlingar som omringar historiska Villa Buonvisi. Avnjut traditionella italienska middagar och stenugnsbakade pizzor på gårdens egna pizzeria.

EarlyBird fram till 15 januari - kanske kan det vara just det här som är den perfekta julklappen? Åka tillsammans med din partner eller vän?

För dig som inte har möjlighet att vara borta 5 nätter så finns möjlighet att komma 3 nätter - hör av dig för mer information om det skulle vara aktuellt.

För mer information och bokning -  Villa Buonvisi 2019

 


Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia