Under 7 dagar har du möjligheten att tillsammans med oss utforska hur dina medvetna och omedvetna behov ser ut - hur dessa påverkar våra val, hur vi mår och ibland hur de ibland kan hindra oss på vägen. Är du nyfiken på hur just dina ser ut? Och hur de påverkar dig i dina val och hur du känner dig? Då är detta en resa för dig!

Frigiliana är en bergsby 5 mil utanför Malaga. Med sina labyrinter av kullerstensgator, vitkalkade hus och en helt fantastisk utsikt över landsbygden och kustbandet kan man förstå varför den fått pris som en av de vackraste byarna i Andalusien.

Här tänker vi spendera några dagar fyllda med lugn, njutning, egentid för reflektion vid poolen, vandring, tyst vandring, lättare yoga, meditation och workshops. Med oss har vi härliga Kathrin Söderberg som bjuder på helt fantastisk vegetarisk mat, workshop i matlagning samt vandring. Susanne Sundling från Över Ytan håller i dansmeditationer och Ulrica Kollberg guidar er i yogan och håller i utforskande workshops/samtal utifrån våra omedvetna behov.
Vi har även en massör på plats för dig som vill lägga till det.

För mer information och bokning -  Frigiliana 2019


Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia