Vårens kurser har varit fullbokade - så tacksam för det! Vilket gensvar och vilka fantastiska utvärderingar.

Har nu satt datum för höstens öppna kursstarter kvällstid. Det blir en Grundkurs och en Fortsättningskurs i Mindfulness och Mental träning på Arkipelagen samt ytterligare en Grundkurs på Yogayama Göteborg.
Detaljer och datum hittar du här i kalendern.

Jag håller även kurser dagtid ute på företag - kontakta mig gärna så berättar jag mer.

Nedan är några av de utvärderingar jag fått från vårens kurser.

 

"En kurs som ger otroligt bra verktyg i vardagen! En kurs som ger insikter om en själv. Jätte bra information, bra övningar. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och varför vissa saker har blivit som de har blivit - många pusselbitar har fallit på plats."

Emma Lindoff

 

 

"Intressant, många aha-upplevelser. En kurs som skulle hjälpa och underlätta för alla i dagens stressade samhälle. En "lära känna sig själv kurs". Många bra hjälpmedel och tips."

Sara

"Ger värdefulla insikter som alla borde ha! Jätte bra med kopplingen Mindfulness och hur hjärnan fungerar."

Tina

"En god investering i dig själv - handfast och praktisk.
Uppfyllde högt ställda förväntningar."

Åsa Blide Larsson

"En kurs alla borde gå! Det bästa är att man får så mycket kunskap och förståelse kring hur vår hjärna fungerar."

Malin Wikhager

"Kursen överträffade mina förväntningar.
Som ett uppvaknande till ett mer närvarande liv och förhållningssätt."

Anonym

 

 

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia