Att ta hand om vår hälsa är viktigt, det vet vi. Men hur ska vi hinna med det mitt i allt annat som ska göras?
Kropp och knopp hänger ihop - vi behöver ta hand om båda för att må bra. Vi behöver titta på vårt fysiska välmående samt att skapa förutsättningar för vår hjärna att vila. Att hushålla med vår energi för att kunna fokusera och prestera när det behövs. Men hur ska vi hinna med? Hur kan vi tänka kring detta?
Tänk dig att tiden räcker till, att du lägger tid på rätt saker och att livet ger dig energi istället för att ta. Visst vore det en härlig förändring?
För att göra dessa förändringar möjliga krävs MEDVETENHET och VILJA. Hur får vi det?
När vi väl är medvetna och villiga till förändring så behöver vi förståelse för vad det är som just du som individ behöver för att skapa din Personliga Hållbarhet. Hur ska vi veta det då?

Det här är en del av det vi tittar på under mina kurser i Mindfulness och Mental träning. Höstens datum hittar du i Kalendern.

Jag håller även kurser, föreläsningar och workshops i ämnet ute på företag. Är det något som skulle passa för ditt företag?
Hör av dig så ser vi hur vi kan göra det möjligt.

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia