Så här i starten av ett nytt decennium... vad vill du göra möjligt? Med rätt förutsättningar kan vi göra det helt fantastiskt!
Kanske kan det vara intressant för dig att göra en enkel stresstest för att lite ta "tempen" på dig själv? Hjärnfonden har en enkel test du kan göra utan kostnad via deras hemsida.  Du får ett resultat utifrån KED-skalan (Karolinska Exhaustion Disorder Scale).

Du når testet via denna länken 

Kanske får du ett resultat som gör att du känner att du vill starta detta decennium med att må och göra annorlunda? Kontakta mig så ser vi vad just dina första steg kan vara för att göra det möjligt. 

Kalendern är nu uppdaterad med en del av det som hittills är planerat för våren 2020 när det gäller kurser och en resa till hösten.
Fler spännande nyheter kommer inom kort! Sista planeringen görs för en weekend till våren, en workshopdag med tema "Din Årskompass" och fler kurser.

Du når mig enklast via mail ulrica@ulricakollberg.se eller telefon 0708-971876.

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia