Alla behöver en professionell coach. Om inte alltid (vilket dock är min övertygelse) så framförallt i dessa tider. Att investera i en coach kan vara ditt bästa beslut just nu. Här vill jag vara med och bidra.

Vad kan en professionell coach hjälpa till med tänker du kanske? 

Vi befinner oss i dagsläget i en kris som berör oss alla om än i stunden på olika sätt. Kris startar rädslor och stress. Under stress minskar vår förmåga drastiskt att fatta kloka och välgrundade beslut. Vi ser inte perspektiven. Agerar än mer reaktivt och på känsla. Vi tappar snabbt tålamodet. De "glasögon" vi har på oss gör oss primitiva.

En professionell coach hjälper dig att lyfta blicken se perspektiven. Att utifrån rådande situation hitta det förhållningssätt du behöver för att fatta kloka beslut. För att må så bra som möjligt. Utan att döma ger dig utrymme för att ge uttryck för eventuell frustration och ställer frågorna för att du i det ska se nästa steg. Reda i tankar. Se och utforska möjligheter för att hitta motivation, kraft och kreativitet.

Här vill jag gärna vara med och bidra. Under krisen har många av mina uppdrag avseende grupper, kurser och föreläsningar flyttats fram, vilket ger mig mer utrymme att verkligen vara med och bidra mer med individuell coaching.
Så nu öppnar jag upp för att boka in Enstaka Samtal (normalt erbjuder jag endast paket).
Med det hoppas jag kunna bidra till att både befintliga och nya kunder får möjlighet till hjälp att hantera den kris vi befinner oss i och komma ut starkare på andra sidan.

Känns det intressant? Hör av dig!
Du når mig enklast via mail ulrica@ulricakollberg.se eller telefon 0708-971876.

Alla behöver en professionell coach

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia