Känner du att du upplever höga stressnivåer i ditt liv eller utmattning? Är du i en fas i livet där du önskar dig en livsstilsförändring? Är du en ledare som vill investera i din personal för långsiktig hållbarhet? Har du medarbetare med utmattning? Då är detta kursen du letat efter!

Kursen vänder sig till dig som behöver hjälp med att hantera din stress och samtidigt återfå din energi och livsglädje.

I samarbete med Hagabadet Drottningtorget i Göteborg kommer jag hålla kurser i stresshantering och självledarskap. Under 8 veckor på fredagar träffas vi och du får möjlighet att utforska ditt facit för hållbarhet i livet. Varje fredag har ett tema där vi tillsammans utforskar olika delar för hållbarhet. Vi träffas i en liten grupp och där vi tillsammans tar steg för steg.
Du får möjlighet att stanna upp och får verktyg för att främja hälsa och välmående med ett holistiskt perspektiv. Kursen innehåller coachande delar, mentala delar, verktyg, rörelse, bad, massage och stillhet. Allt i en fantastisk miljö på Hagabadet Drottningtorget - vilken möjlighet!
En kurs där alla delar bidrar till din hälsa.

Den 1 oktober startar vi!
Är du intresserad av att veta mer eller att anmäla dig klicka här eller maila mig så tar vi det vidare därifrån.

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia