Tack alla deltagare för magiska dagar! Min tanke med dagarna vara att skapa ett mellanrum för återhämtning och ge inspiration inför hösten.

 

Att medvetet skapa sin story för hösten med ett filter av lust och nyfikenhet - hur skulle det kunna se ut?
Att inspirera till ett nyfiket utforskande. Ett utforskande för varje deltagare till att hitta sitt eget facit för vad de vill ha in mer av och kanske behöver släppa taget om för att göra det möjligt.

Allt i en miljö som inbjuder till stillhet, reflektion med fantastisk natur. Dagarna fylldes med vandring, yoga, bad, utflykter, meditation, fantastisk mat och härliga samtal.

Tack för den fina responsen jag fått från alla er deltagare! Några ord från deltagarna:

* "Tack räcker inte ens till! Vilken helg! Så mycket jag tar med mig och så mycket som klarnat...har helt nya insikter och känner lust inför hösten."

* "Så glad att jag tog mig tiden. Så värdefulla dagar!"

* "Så taggad för att planera min berättelse - hur vill jag att min höst ska se ut?"

* "Tar med mig så mycket från dessa dagarna! Är det det här som är att vara på retreat...det ska jag göra varje år!"

Nästa år i september gör vi det igen - vill du komma med?
Hör gärna av dig med en intresseanmälan på mail ulrica@ulricakollberg.se

Årets retreat blev fullbokat på två dagar (med väntlista) efter att jag släppt anmälan, så här gäller det att vara snabb!

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia