Kom med oss till Costa Rica! Yoga, mindfulness och personlig utveckling i en helt fantastisk miljö. Costa Rica som land har kommit att betyda mycket för mig. Både för att naturen i sig är helt magisk men också för att det gör så gott för min fysiska och mentala hälsa. På denna resa erbjuds du förutom miljön (bilderna talar talar för sig) varierad yoga och meditation samt dagliga workshops i hälsans tecken.
La Casona där vi bor ligger precis vid havet. Yoga, meditation och workshops kommer att hållas i shalan med utsikt över vågorna, soluppgångar och solnedgångar.

Vill du krydda din resa med surfing, ridning, zipline och utflykter så hjälper vi även till med det. Vi har kontakt med surfinstruktörer som gärna kommer till oss för att du ska få möjlighet och prova/lära dig surfa. Gillar du löpning – varför inte starta dagen med en löptur på stranden innan morgonyoga/meditation.
Maten som serveras är vegetarisk och tillagad med äkta costaricansk kärlek i köket på La Casona.
Här hittar du en film från en av våra resor till Costa Rica – titta och njut.

För mer detaljerad information titta klicka här

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia