Den 2 februari lanserade vi podcasten Livet, helt enkelt, så spännande.

Här möts vi två generationer, Milla och Ulrica, och tar upp tankar och funderingar om livet, psykisk ohälsa, psykisk hälsa, normer, välmående och mer därtill.

Med olika bakgrunder och erfarenheter samtalar vi öppet om ämnen som kan vara svåra att prata om, eller sådant som vi kanske tror att vi är ensamma om att känna. Med varma och tankeväckande samtal får du konkreta tips och inspiration till personlig utveckling.

Vår tanke med podden är att utifrån våra olika bakgrunder och erfarenheter dela med oss av situationer i livet. Genom igenkänning vill vi skapa en känsla av trygghet i att man inte är ensam med sina känslor, tankar och utmaningar - Livet, helt enkelt.

När Milla var 16 år blev hon utbränd och fick lära sig att tänka om hur livet kan se ut. Ulrica upplevde sig vara i ett ekorrhjul tills hon vid dryga 40 år insåg att det inte var så hon ville leva sitt liv. Idag är hon utbildad professionell ICF coach på masternivå och arbetar med förändringsledning och självledarskap.

Häng med! Du hittar den där poddar finns.
Eller via denna länken till Spotify: https://lnkd.in/e2ddJmH

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia