Konsten att skapa en bra dag varje dag. Hur låter det? Att för varje dag få mer av det du vill ha och känna. Äga din dag, dess innehåll och dina känslor.
Ju mer vi ser det så och utifrån det skapar medvetenhet om vad det innebär för just dig,  skapar vi möjligheten att aktivt styra oss själva och göra val på vägen som lägger grunden för det. För att göra detta möjligt behöver vi såklart förtydliga för oss själva vad en bra dag är, för just dig, mer specifikt.

Med all respekt för att livet är en berg- & dalbana och ska så vara. En berg- & dalbana i känslor, händelser och upplevelser. Det är i det vi utvecklas även om det för den sakens skull inte alltid känns lätt.

En övning som kan vara till hjälp att förtydliga för dig själv samt att leda dig utifrån är att du sätter dig en stund i lugn och ro och föreställer dig att du ikväll (eller imorgon om det redan är kväll när du läser detta) kommer att känna dig jätte nöjd med hur din dag blev. Känn in hur den känslan känns.

Föreställ dig vad du är nöjd med - vad var det som fick just den här dagen att kännas så bra? Vad gjorde du i början av dagen? Var det något specifikt som gjorde det här möjligt?

Hur bidrog du, i stort eller smått, till att skapa den här bra dagen? Vad var det du mer specifikt du gjorde och tänkte?

Skriv ner vad som kommer upp.

Hur kan du nu ta med dig detta under dagen? Hur kan du påminna dig under dagen? För att verkligen göra och påminna dig om hur du leder dig dit.

Kanske har du din bild, lista med dig tillgängligt under dagen. Dels som påminnelse men också för att fira framstegen du gör.
Att kunna glädjas åt att se hur din vision för den här dagen steg för steg blir verklighet.

Prova och se hur det känns för dig!

 

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia