I september lanserar jag äntligen min första onlinekurs! Ser så fram emot det! Den bygger på den kurs i självledarskap som jag håller live.
Med tanke på det gångna året omständigheter så har jag hållit alla mina kurser digitalt och i det föddes idén med att skapa en helt online. Delvis för att nå ut till fler såklart men framförallt för att göra just grundkursen mer tillgänglig när just du vill gå den.

Kursen heter Självledarskap med Mindfulness & Mental träning och är en grundkurs i självledarskap för din långsiktiga hållbarhet. Visst känns det aktuellt!

Vem är kursen för?
Forskningen visar idag tydligt att med en god självkännedom och träning i självledarskap skapar vi möjligheten till ökad entusiasm, glädje och blir bättre på att hantera stress. Vi blir bättre på att både leda oss själva och andra.

En kurs för dig som vill öka din förståelse för varför vi gör som vi gör, när vi egentligen både vet och vill något annat. För dig som vill leva mer här och nu. Hantera stress och oro samt leva mer medvetet med kvalité, glädje och fokus - att förstå den kraft dina tankar har.

Kursen
Självledarskap utifrån hjärnans principer. Vi utgår ifrån de senaste årens forskning kring hur vår hjärna fungerar, vad den behöver för att må och prestera sitt bästa. Varför vi gör och reagerar som vi gör. När vi förstår hur vår hjärna fungerar och hur det hänger ihop förstår vi också oss själva bättre. Vi lägger grunden för hur du kan leda dig själv. Helt utifrån forskningsgrundade verktyg som coaching, mentala verktyg och mindfulness.

Kursen består av fem olika moduler och sträcker sig över fem veckor. Varje modul innehåller flertalet videos, föreläsningar, verktyg och övningar. En del övningar görs under kursen och en del mellan resp modul. Allt sker via din dator, padda eller mobil - enkelt och tillgängligt!

Företag
Detta öppnar även upp för företag att ha kursen i sin utbildningsportal för all personal. Detta för att belysa vikten av det personliga ledarskapet samt att aktivt och proaktivt arbeta med hållbarheten för individen. Kursen kan sedan om behov finns kompletteras med coaching för ledare och medarbetare och/eller med fortsättningskursen (än så länge enbart digitalt eller på plats). Hör av dig för mer info!

Mer information om upplägg och det praktiska kommer inom kort under Kurser

Vill du redan idag anmäla intresse för att vara bland de första att till rabatterat pris gå kursen när den släpps?
Maila mig på ulrica@ulricakollberg.se så återkopplar jag med hur vi kan göra det möjligt.

 

Vill du vara säker på att inte missa information om kommande event? Anmäl dig till Nyhetsbrevet! Är du intresserad av ett event ute på ditt företag? Tillsammans med mina samarbetspartners sätter vi ihop något som passar för just era behov. Hör av dig så ser vi vad vi kan hitta på!

 

UK-vit-m-text [27601] - kopia